Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@07:07:24 GMT

نظر وزیر اسبق آموزش‌وپرورش درمورد حذف انگلیسی

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۸۹۰۸

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، علی‌اصغر فانی در نشست نقد و بررسی طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، اظهار‌کرد: در قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش از وظایف و اختیارات این است که هر طرح مرتبط با آموزش‌وپرورش قبل از ارائه در مجلس باید به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش برسد بنابراین طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی باید به شورای عالی آموزش و پرورش بیاید و در آنجا به طور کامل بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: رفع انحصار از زبان انگلیسی حرف جدیدی نیست و در سال ۷۱ و ۸۲، یعنی دو بار در شورای عالی آموزش و پرورش این مسئله تصویب شد تا دانش‌آموزان از بین ۵ یا ۶ زبان خارجی مانند انگلیسی، روسی، اسپانیولی، آلمانی و فرانسه هر کدام را که می‌خواهند انتخاب کنند.

وزیراسبق آموزش و پرورش گفت: کانون زبان ایران که ذیل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، زبان‌های مختلف را آموزش می‌دهد و بنده یکبار آماری را از آن‌ها خواستم که مشخص شد حدود ۹۹ درصد از فراگیران، زبان انگلیسی را می‌خوانند یعنی اگر ماجرا را به اختیار خود دانش‌آموزان هم قرار دهیم این اتفاق می‌افتد که انگلیسی را انتخاب می‌کنند.

خواست عمومی جامعه به سمت زبان انگلیسی است

فانی ادامه داد: سال ۷۱ کتاب زبان آلمانی تدوین کردیم تا در کنار زبان انگلیسی، آلمانی هم ارائه شود، اما تعداد اندکی از دانش‌آموزان داوطلب زبان آلمانی شدند و خواسته عمومی جامعه به سمت زبان انگلیسی است.

وی با اشاره به این که نیم قرن تجربه در آموزش و پرورش دارم و معتقدم طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی حتی اگر قانون هم شود قابل اجرا نیست، مطرح کرد: تصور کنید در شهر تهران اعلام کنیم هر دانش‌آموزی که می‌خواهد آلمانی بخواند اعلام کند و در نهایت چند کلاس تشکیل شود، چگونه می‌خواهیم این دانش‌آموزان را در روز‌های خاص هفته در یک نقطه خاص جمع کنیم و رفت و آمد آن‌ها چگونه انجام خواهد شد.

به اندازه یک کلاس هم برای سایر زبان‌ها دانش‌آموز جذب نشد

وزیراسبق آموزش و پرورش خاطر نشان‌کرد: نمایندگان مجلس هر طرحی که می‌خواهند ارائه دهند، نخست بررسی کنند که آیا قابلیت اجرا دارد یا خیر و بعد به دنبال تصویب آن باشند؛ زمانی که وزیر آموزش و پرورش بودم رهبر انقلاب به موضوع رفع انحصار از زبان انگلیسی اشاره کردند و در این باره تلاش‌هایی هم انجام دادم تا در هر منطقه از تهران یک کلاس به سایر زبان‌های خارجی اختصاص دهم، اما به اندازه یک کلاس هم نتوانستیم دانش‌آموز جذب کنیم.

فانی بیان کرد: مشکل دیگر بحث تامین معلم است و حداقل ۱۰ سال طول می‌کشد تا معلم لازم تربیت شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز روح الله زم آذرآب اراک محمد حسین رستمی حسین فریدون شبنم نعمت زاده علی اصغر فانی زبان انگلیسی نظام آموزش کردستان سوریه اعتراضات لبنان آمدنیوز روح الله زم آذرآب اراک محمد حسین رستمی حسین فریدون شبنم نعمت زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۸۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: تابستان امسال شاهد افزایش آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی به تعداد سه هزار و ۳۷۰ نفر آموزگار ابتدایی و استثنایی، هزارو ۴۹ نفر دبیر و هنرآموز، ۸۷۱ نفر مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور، دو هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان و هزار و ۲۹۶ نفر در حوزه سرایداری و متصدی خدمات هستیم که رشد بیش از چهار برابری نسبت به آمار سال گذشته را نشان می‌دهد.
بروشکی افزود: در حوزه تربیت بدنی و توسعه فضا‌های ورزشی و سلامت دانش‌آموزان در استان، ۴۵ باب اتاق بهداشت و ۶۰ باب زمین چمن مصنوعی در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در سیستان وبلوچستان با ۳۵ اداره اموزش و پرورش ۸۴۶ هزاردانش اموز با ۵۲ هزار معلم در بیش از ۸ هزار مکان اموزش تحت اموزش قرار دارند.

مدیر کل اموزش و پرورش استان با اشاره به این موضوع که فاصله استان از شمالی‌ترین نقطه تا جنوبی‌ترین نقطه ۱۲۰۰ کیلومتر است گفت: در این استا بیش از ۹ هزار روستا وجود دارد و در اکثر روستا‌ها مدارس داریم.
بروشکی گفت: این استان هم اکنون مرکز توجه نظام قرار گرفته ونگاه ویژه‌ای به سمت استان کشیده شده است.
وی افزود: دیدار امروز جمعی از معلمان استان با مقام معظم رهبری، تقدیر از معلمان نمونه و به صدا در اوردن زنگ سپاس معلم از جمله ۸ هزار برنامه اجرایی هفته معلم در استان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


مدیرکل اموزش و پرورش استان همچنین تدوین سند ۵ ساله اموزش و پرورش استان را برای دست یابی به اهداف مشخص نیروی انسانی؛ فضا‌های آموزشی و توانمند سازی نیروی انسانی از مهمترین برنامه‌های اموزش و پرورش در استان دانست و گفت: هم اکنون نیاز سالیانه نیروی انسانی این استان در اموزش و پرورش سالیانه ۵ هزار نیروی انسانی است و اکنون در ردیف استخدامی مجوز شش هزار نیرو را اخذ کرده ایم.
بروشکی همچنین: اجرای طرح‌سنجش برای ۱۰۰ هزار دانش آموز در استان را و امادگی دانش آموزان برای آزمون‌های امتحانات نهایی را از جمله برنامه‌های اولویت دار این اداره کل دانست و گفت: برای ارتقای کیفیت آموزش دانش اموزان طرح احیای پنحشنبه‌ها برای دبیرستانی‌ها اجرا شد و بیش از هزارو۵۰۰ دبیر متخصص بصورت جهادی در ۴۵۰ پایگاه همراهی لازم را دارند.

وی همچنین اجرای طرح اعتکاف را در ۳۱۰ پایکاه با همکاری بیش از هزار دبیر همکاری را اقدامی مناسب برای ارتقای اموزش استان دانست.
بروشکی همچنین گفت: در سال گذشته ۳۷۵ قبولی پزشکی از استان داشته ایم .

دیگر خبرها

  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • معلم، نویدبخش آینده روشن
  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است 
  • مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • وزیر آموزش و پرورش: اگر کسی به ایران چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است
  • صحرایی: معلم معمار آینده هر کشور است/ زنگ سپاس معلم به دست وزیر آموزش‌وپرورش به صدا درآمد
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم